mandag 8. juni 2009

Ut på tur...

Jeg har en super og sporty venninne som har en sønn som er 5 dager eldre enn min sønn. Nå når vi begge er i permisjon prøver vi å få til turer i skog og mark innimellom dupper og mating. I dagens nydelig vær tok vi guttene i bæremeisene og fikk oss en liten trimtur. En pause med vannmelon og drikke til små og store hører med. På tilbaketuren sovnet den ene knert'n og den andre var trøtt og rimelig misfornøyd for smukken hadde mamma'n( altså jeg ) glemt av hjemme for første gang... Ut på tur...litt sur..

6 kommentarer:

 1. Hihiii, lille sure gullet til tante! :D

  Herlige bilder, det er så fint på din side av fjorden... Og søs, nå kan du kjøpe deg den speilrefleks'n snart synes jeg! ;)

  SvarSlett
 2. Å så flinke dere er (ikke til å glemme smokk, altså:-) Nydelig utsikt og kjekk gutt i sekken:-)

  Ha en fin kveld, klem fra marianne. PS! Regnet med du mente herlig og ikke hellig dag på Balke:-) hehe...

  SvarSlett
 3. takk for fine ord!!
  Aldersforskjellen er helt "på grensa" for å si det slik!!! Har tre enebern, kan du si. Med alle sine vidt forskjellige behov. Hadde jeg skulle gjort noe opp igjen, måtte det bli å få ungene tettere slik at de kan leke seg sammen;-)
  Ha en fin dag!
  kristin

  SvarSlett
 4. Så vakre bilder!! Fantastiske omgivelser!! For en herlig utsikt!!!

  Ha en fortsatt fin helg!

  Klem Anette:)

  SvarSlett
 5. Bare innom for å ønske deg en fin (og sporty) uke!!!
  Hilsen fra Anette

  SvarSlett
 6. Heeei Babb. Jeg takker og bukker for søte kommentarer inne hos meg. Jeg ligger langt på etterskudd for å komme på besøk til bake, men altså, her er jeg, klar for å sjekke hva som skjer på din blogg. Du har fine naturbilder som viser hvor dere ferdes på barsel turer. Og er det ikke typisk, å glemme smokken. Nei og nei. Det gjorde jeg også en gang jeg skulle trimme gjennom en lysløype med lille babyen i vognen og vræl og skrik og tjo og hei og fire kvister deler seg. Jeg var helt svett av all griningen jeg. Hi hi.

  Den suppen du har laget så veldig veldig god ut, og mattipset er arkivert i mitt hode, så den vil jeg nok prøve meg på. Enkel og grei mat, og kanskje en rett jeg tror mine barn vil like.

  Ha en fin kveld. Klem Minmill

  SvarSlett