torsdag 7. mai 2009

Pizzasnurrer

I dag har jeg bakt pizzasnurrer etter oppskrift fra Sunt & Godt på Tv2. Veldig enkelt og om jeg skal si det selv så bli de ikke så aller verst! Ungene var desverre ikke så begeistret, ikke like populært med soltørket tomat m.m her i huset;-)

3 kommentarer:

 1. Mmmmm, så fristende ut! Å med fersk ananas til, mmm....

  SvarSlett
 2. Du kan jo ikke friste med slike herligheter uten å legge ut oppskrift! ;) Finner jeg det på TV2`s nettsider kanskje. Hmm.. Soltørket tomat er helt fantastisk! I bacalao, pai, spaghetti, i salat, på pizza.. Å, nå ble jeg sulten! Har forresten lagt deg til på listen min nå. Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 3. Hehe, her kommer oppskrifta:
  Grove pizzaboller

  1 pakke m ferdigblandet mel til grovbakst
  1 glass pesto
  3 stk vårløk
  2 stk fersk mozarella
  soltørket tomat
  parmaskinke (eller spekeskinke)
  olivenolje
  pepper
  Bland deigen etter oppskrift på pakken(bruk den til grove rundstykker)og la den forhåndsheve et varmt sted en times tid.
  Kjevle ut deigen til den er ca 1 cm tykk. Smør på et godt lag med pesto. Legg på skiver av parmaskinke. Strø over soltørket tomat og oppkuttet vårløk. Skjær mozarella i tynne skiver og legg over. Avslutt med kvernet pepper og noen dråper olivenolje.
  Rull deigen forsiktig sammen til en stor pølse. Skjær den i skiver (3-5 cm tykke) og legg dem på stekeplate med bakepapir. Settes til etterheving, ca 20 min.
  Varm ovnen til 200 grader og sett brettet på midterste rille. Stek pizzabollene i 15-20 minutter.
  Serveres varme eller kalde, gjerne sammen med en salat eller råe grønnsake, sistnevnte er lett å ta med hvis man er på farten.

  ( Syns kanskje de ble litt for salt, men smaken er jo så forskjellig)

  Artig at du har lagt meg listen din, en fin kveld til deg også;-)

  SvarSlett