torsdag 7. mai 2009

En rød boks.

Denne herlige boksen fikk jeg med hjem fra hytta til mamma og pappa for noen år siden. Den stod i boden og var godt brukt og ganske stygg inni. Her i huset er den blitt brukt til å ha tennbrikketer og fyrstikker i når vi hadde ovn, nå står den på vaskeromme med skopussesaker i. Kunne tenke meg å ha den på kjøkkenet når det blir ferdig oppusset til sommeren, men må nesten kunne bruke den til noe fornuftig og ikke bare til pynt. Ser det er mange som spraylakkerer alt mulig rart på bloggene sine, så kanskje jeg skal vaske den godt, pusse litt og lakkere den hvit inni......?

4 kommentarer:

 1. Kjempefin boks - jeg tror jeg husker sånne fra da jeg var liten ...lurer på om Farmor hadde en slik til nisteboks....

  Kjekt at du vil være med på trekningen da- blir spennende dette ! :)

  hilsen fra l i Husrom & Hjerterom

  SvarSlett
 2. Oi, den var kjempefin, blir rålekker på det nye kjøkkenet ditt! Sikkert ikke dumt å lakkere den inne, ev får det jo an å line på stoff, kommer litt an på kva du skal bruke den til! :)

  SvarSlett
 3. Hei og takk for fin hilsen!! Den boksen er SÅ fin,ikke spray den...:-). Har en som likner (se under etikkeen:kjøkken hos meg om du vil). Hagemøblene dine ble jo så koselige med duk og fine puter!! Ha en toppers helg,klem fra Anette

  SvarSlett
 4. Det var en kjempefin boks :) Du kan jo evt trekke den med plast inni, om du skal ha noe mat i den. Kan bli en fin boks til kjeks ol. Fin på kjøkkenet blir den nok uansett hva den blir brukt til :)

  SvarSlett