tirsdag 5. mai 2009

Deilig middag & Cathrineholm


Jeg må vel følge på min kjære søster og vise fram Cathrineholm "samlingen" min ( kan vel strengt tatt ikke kalles en samling når jeg bare har 1 stk kanskje, hehe). Den flotte orange bollen har jeg arvet fra min kjære mor, den er i fin stand og brukes ofte i dette lille hjem. I dag spiste storebror og jeg kylling og salat( paprika, tomat, pasta, soltørket tomat, salatblad, pesto og fetaost) servert fra denne fargeklatten. Godt var det og mette ble vi ;-)

5 kommentarer:

 1. skal hjelpe deg å holde utkikk etter slike kasseroller=) og grattis med blogg!!

  SvarSlett
 2. Hei! Grattis med egen blogg! Hyggelig å høre at jeg har vært til inspirasjon.. Selv blir jeg utrolig inspirert av å titte rundt på andre blogger, så blir glad når jeg hører at noen også blir inspirert av meg.. Jeg har også fått min første Cathrineholm, det er vel rift om de der, så tør ikke å håpe på at jeg får flere. Og selv om de er utrolig fine, betaler jeg ikke 300-400 for de. Tror jeg.. Hehe.. Ha en fin dag!

  SvarSlett
 3. Ja, den er så fin, bli jo ekstra spesiell, tror mamma og pappa fikk den i bryllupsgave..?

  SvarSlett
 4. Kom rett fra søsteren din sitt Cathrineholminnlegg til ditt ;). Jeg synes også Cathrineholmkjelene og bollene er helt fantastiske. Jeg har et par kasseroller, men snubler jeg over noe, MÅ jeg ha ganske sikkert. Lykke til med blogging!

  SvarSlett
 5. Tusen takk til både Glede og Dilldall-Nina! Dere har begge blogger som er veldig inspirerende, alltid artig å ta en titt innom.
  Tør ikke håpe på flere Cathrineholm ting, men det kan dukke opp når'n mins venter det;-)

  SvarSlett